Şems 40 Amper C40 Otomat SigortaSigortalar
Şems 40 Amper C40 Otomat SigortaSigortalar

Şems 40 Amper C40 Otomat Sigorta

0,00
Marka : Şems
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺35,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺33,25(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 32

ŞEMS 40 AMPER C40 OTOMAT SİGORTA

Ürün Açıklaması:

ŞEMS 40 Amper C40 OTOMAT SİGORTA

Elektrik sisteminin çekebileceği normal akım değerinin üstünde bir akım çekermesi işletme açısından oldukça tehlikeli bir durum arz etmektedir. Bu gibi durumlarda elektrik devresini kendiliğinden açan siemens c 40 amper otomat sigorta kullanılır.


Elektrik Sigortası Neden Atar?


Sigortanın atmasının sebebi sigortadan o an geçen akımın sigortanın üzerinde üretilirken belirlenmiş olan akım değerinden fazla olmasıdır.Bu durumda sigortanın atmasının sağladıkları ise devre elemanlarının kullanılamaz hale gelmesini engellemektir. Ayrıca elektrik sisteminde meydana gelebilecek bir elektrik kaçağının da önüne geçilerek meydana gelebilecek bir yangın veya kaza önlenmiş olur. Bu yüzdelektrik sigortalarının hayati bir önemi vardır.


C 40 Amper Monofaze Otomat Sigorta Nerede Kullanılır?


Otomatik sigorta bağlı bulundukları elektrik devresini, kısa devre ve aşırı akım gibi olaylardan korumakla görevlidir. Bu yüzden otomatik sigortalar koruma anahtarı olarakda adlandırılır. Oldukça hassas yapıda oldukları için ölçüm ve gözlem labaratuarların da kullanımı yaygındır. Akım değeri düşük olan bu sigortalar, devreden yüksek akım geçtiğinde şalter iner ve tekrar kaldırılınca devreden yeniden akım geçmeye devam eder.

Teknik Özellikler:

  • 40 Amper
     
Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT

2.500 TL ÜZERİ SİPARİŞLERDE MAİL ORDER İLE VADE FARKSIZ 6 TAKSİT!

Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR