Pergüle Ayağı Japon Alüminyum Siyah Renk 8.5CM x 8.5CM Mobilya Hırdavatları
Pergüle Ayağı Japon Alüminyum Siyah Renk 8.5CM x 8.5CM Mobilya Hırdavatları
Pergüle Ayağı Japon Alüminyum Siyah Renk 8.5CM x 8.5CM Mobilya Hırdavatları

Pergüle Ayağı Japon Alüminyum Siyah Renk 8.5CM x 8.5CM

0,00
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺320,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺304,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 15
KREDİ KARTINA 12 TAKSİT!
2500 TL ÜZERİNDE KARGO BEDAVA!

PERGÜLE AYAĞI JAPON ALÜMİNYUM SİYAH RENK 8.5CM x 8.5CM

Ürün Açıklaması :

Pergule ayağı, tüm zeminlerde kullanılması ve mobilya çeşitleriyle uyum içinde olması nedeniyle size kolaylık sağlayan bir mobilya aksesuarıdır. Hammaddesi metal, pirinç olan pergule ayaklarının kullanım alanları ise oldukça zengin. Bahçe, kamelya, tente ve çatı gibi alanlarda sık kullanılır. Ahşap ayaklarla uyumludur, ahşabın yere değmesini önler. Bu sayede ahşabın zemine zarar vermesini önlemeye yarar. Avantajları bununla sınırlı olmayan pergule ayakları, aynı zamanda her türlü keresteye uygun ayarlanabilir özelliğe sahiptir ve kurulumu kolaydır. Kolay kurulum sayesinde zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Pergola ayakları metalden üretildiği için sağlamdır ve uzun ömürlüdür. Kamelyalar da kullanıldığında daha estetik bir görünüm sunar. Tek faydası şık görünüm değildir çatı ayakları, kullanıldığında kerestelerin ayak kısımlarının zarar görmesini engellemeye yarar. Pergole ayağı seçerken dikkat etmeniz faktörlerden en önemlisi ayakların yük kapasitesinin yüksek olması, kırılma yapmayacak olmasıdır. Bu ürünler genelde dış mekanlarda ve bahçelerde kullanıldığından su, güneş ışığı gibi dış etkenlerle karşılaştığında yapısı bozulabilir ve paslanabilir. İşte dikkat etmeniz gereken diğer faktör bu ürünlerin paslanmaz olmasıdır.

Korkuluk Mobilya Ayak

Pergule Mobilya Ayakları, her türlü keresteye göre ayarlanabilir olması size çok avantaj sağlar. Bahçelerde, çatılarda, kamelyalar da ve tente de sıklıkla kullanılan bahçe malzemesidir. Ayağın ayarlanabilir olması kullanımı ve kurulumu daha da çok kolaylaştırır ve vakit kaybını önler. Her türlü zeminde kullanılan ayak çeşididir. ahşap ayakların altında koruma amaçlı kullanılan bir üründür. Ürün monte edilen ahşabı yere temas etmesini engellemektedir. Mobilya Ayakları Mobilyalarınızı Genellikle Yüksekte Tutmak Amacıyla Kullanılmaktadırlar. Bu Sayede Yüksekte Olan Mobilyalar Sudan Ve Oluşabilecek Diğer Etkenlerden Korunmaktadırlar Ayrıca Yüksekte Oldukları İçin Mobilyalarınızın Altını Temizlemeniz Haliyle Daha Kolay Bir Hale Gelecektir. Taşıma Kapasiteleri Oldukça Fazladır. Farklı Model Seçenekleri Fazlasıyla Mevcuttur.

Mobilya Ayakları Temizliği Nasıl Olmalıdır

Ürüne aşındırıcı kimyasallar temas ettirmeyiniz, bu tür kimyasallar ürünün kaplamasına zarar verir ürünün görüntüsünün bozulmasına neden olurlar Mobilya Ayaklarını Aşındırıcı kimyasallar temas ettirmeden, nemli bez ile temizleyerek uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Özellikleri :

  • İç Ölçü : 8.5 cm x 8.5 cm
  • Model : Pergüle Japon
  • Ham Maddesi : Alüminyum
  • Ayak Uzunluğu : 11.5 cm
  • Ayak Genişliği : 11.5 cm
  • Ayak Yüksekliği : 95mm
  • Renk : Siyah
Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT

2.500 TL ÜZERİ SİPARİŞLERDE MAİL ORDER İLE VADE FARKSIZ 6 TAKSİT!

Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR