Milwaukee Ölçüm Ve İşaretleme Seti 5 MT 4932480552Ölçüm Aletleri
Milwaukee Ölçüm Ve İşaretleme Seti 5 MT 4932480552Ölçüm Aletleri
Milwaukee Ölçüm Ve İşaretleme Seti 5 MT 4932480552Ölçüm Aletleri
Milwaukee Ölçüm Ve İşaretleme Seti 5 MT 4932480552Ölçüm Aletleri

Milwaukee Ölçüm Ve İşaretleme Seti 5 MT 4932480552

5.0
Marka : Milwaukee
Fiyat : ₺1.500,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 50

MİLWAUKEE ÖLÇÜM VE İŞARETLEME SETİ 5 MT 4932480552

Ürün Açıklaması:

MİLWAUKEE ÖLÇÜM VE İŞARETLEME SETİ 5 MT 4932480552

Milwaukee Hand Tools INKZALL™ İnce Uçlu Kalem keskinliğini korur, mantarlaşmaz veya baskı altında geri itilmez. OSB ve beton gibi pürüzlü yüzeyler için ideal olan akrilik bir uca sahiptir. Mürekkebin hızlı kuruma süresi, PVC ve metal yüzeylerde lekelenme riskini azaltır. Kalem, kapağı açıkken 72+ saat sonra bile yazmaya devam eder.

İnce gövde, yüzeylerden yuvarlanmaması için yuvarlanma önleyici bir tasarıma sahip kısıtlı alanlarda kullanım için idealdir. Tek elle kullanım için kolay açılan bir kapağa sahiptir. Ayrıca, şantiye şapkasına, pantolon tulumlarına vb. takılabilen kullanışlı bir kask klipsi de vardır ve ayrıca bir kordon deliğine sahiptir.

Beton, ahşap, metal, kontrplak, OSB ve plastik üzerinde kullanım için idealdir. Islak, yağlı, tozlu, paslı ve döküntülü yüzeylerde kullanılabilir.

Milwaukee El Aletleri GEN III Manyetik Bant Ölçer, naylonla yapıştırılmış bıçakla, iş yeri hasarına karşı 10 kata kadar daha dayanıklıdır. Yansıma yapmayan bıçak kaplaması, bandın parlak güneş ışığında okunmasını kolaylaştırır. Arkasında, ölçekli çizimlerin kolayca hesaplanmasını sağlayan bir mimar ölçeği bulunur.

Bantın başlangıcındaki güçlü bir mıknatıs, düz yüzeylere ve yuvarlak borulara kolayca takılmasını sağlar. 3,4 m'ye kadar etkileyici bir çıkıntı sunar. Patentli bir parmak durdurucu ile donatılmıştır: tek başına durduğunda sabittir. Şantiye dayanıklılığı için 5 noktalı güçlendirilmiş çerçeveye sahip kompakt, ergonomik tasarım.

Milwaukee El Aletleri GEN III Manyetik Şerit Metre metrik ve emperyal ölçümlere sahiptir.

  • Bıçak Uzunluğu: 5m/16ft.
  • Bıçak Genişliği: 27mm.
  • Doğruluk: EC Sınıf II.

Kutu İçeriği :

  • INKZALL İnce Uçlu Kalem Siyah
  • Mıknatıslı Kompakt Torpedo Su Terazisi
  • GEN III 5m/16” Manyetik Şerit Metre
Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT

TÜM SİPARİŞLERDE VADE FARKSIZ 5 TAKSİT!

Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR