Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı Membran 1 KgYapı Kimyasalları
Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı Membran 1 KgYapı Kimyasalları

Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı Membran 1 Kg

0,00
Marka : Seracardi
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺660,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺627,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
TÜM ÜRÜNLERDE VADE FARKSIZ 5 TAKSİT!
2500 TL ÜZERİNDE KARGO BEDAVA!

SERACARDİ SERAMİK ÜSTÜ ŞEFFAF SIVI MEMBRAN 1 KG

 SERACARDİ şeffaf, elastik, güneş ışınlarına dayanımlı, dış hava koşullarından etkilenmeyen, tek komponentli, alifatik, poliüretan esaslı, uzun ömürlü su yalıtım malzemesidir. Nem ile kürlenen bir yapıya sahiptir. Tutunma direnci yüksek, kullanıma hazırdır. Zamanla sararma, solma, kalkma yapmaz. Kolayca uygulanabilir. Elastik oluşundan dolayı çatlak köprüleme yapar.

AVANTAJLARI
■ Kolay uygulanır, kullanıma hazırdır.
■ Yaya trafiğine uygundur.
■ Mekanik olarak zarar görmüş, aşınmış kısımlar kolayca tamir edilebilir. (Yama kabul eder)

KULLANIM ALANLARI:
■ Seramik,cam mozaik,fayans ve porselen yüzeylerde
■ Granit, mermer, cam, cam tuğla, pvc, polikarbonat, alüminyum, çinko, saç levhalarda
■ Seramik ve cam mozaik havuzlarda
■ Balkon, teras, banyo,mutfak zemin ve duvarlarında
■ Su yalıtımı ve yüzey koruma amaçlı olarak (mevcut kaplamayı bozmadan)

TEKNİK ÖZELLİKLER:
Kimyasal yapısı: Alifatik poliüretan Yoğunluk: 1.00 ±0.03 gr/ml (ASTM Dİ875)
Görünüm renk: Şeffaf renksiz
Kabuk bağlama süresi: 8-12 saat (23 °C ve % 50 RH) (ASTM C679)
Üzerinde yürünebilme süresi: 24-36 saat (23 °C ve %50 RH) (ASTM C 679)
(Dikkat edilerek,sadece inceleme veya bir sonraki katın uygulaması içindir)
Kürlenme süresi: 7 Gün (23 °C ve %RH)
Shore sertliği: 60 (ASTM D2240)
Kopmada uzama: %250 (DİN EN ISO 527)
Çekme dayanımı: 6N/m2 (DİN 53504)
Isı dayanımı: -20 °C ile +80 °C
Uygulama sıcaklığı: +5°C ile +35°C
Kulanım süresi : +10 °C : 120 dakika ±30 °C : 60 dakika

KULLANIM ŞEKLİ

ÇEVRE KOŞULLARI:
■ Havanın bağıl nemi min %50 -max %85, uygulama sıcaklığı (Çevre ve Yüzey) +10°C ile + 35°C olmalıdır.
■ Açık alanlarda uygulamadan 24 saat önce, uygulama sırasında ve uygulamadan 24 saat sonra hava yağmurlu olmamalıdır.
■ Zemin sıcaklığı o anki şebnemleşme (Çiğ Düşme) sıcaklığının 3°C üzerinde olmalıdır.
YÜZEY TATBİKİ:
■ Uygulama yapılacak balkon ve teras seramik ve karo döşemelerinin altında su/nem olmamalıdır, var ise giderilmelidir. (max %50 nem)
■ Yüzey temiz ve kuru olmalı yapışmayı engelleyecek yağ, kir, gres ve diğer kirlerden arındırılmış olmalıdır. (Selülozik Tinerle Temizlenmesi Tavsiye Edilir.)
■ Uygulamadan önce homojen bir kıvam elde etmek için maksimum 3 dakika karıştırınız.
■ Uygulama 2 yada 3 kat rulo, fırça yada havasız püskürtme ekipmanı ile (Basınç: 200 - 250 Bar; Uç 0.38 mm - 0.53 mm Açı: 50 - 80°C ) yapılmalıdır.
Takip eden katları önceki kat yapışkanlık kuruluğuna ulaştığında uygulayınız.
■ Aletlerin temizliği selülozik tiner ile yapılabilir.

DEPOLAMA / RAF ÖMRÜ
Orijinal açılmamış ve hasar görmemiş ambalajlarda + 5 °C ile + 30 °C arasında kuru ortamda doğru bir şekilde depolandığında 1 yıldır.
SARFİYAT : 150 - 200 gr/m2
AMBALAJ : 1 KG - 3 KG - 12 KG
Su Depoları Gibi
Kapalı Alanlarda Kesinlikle Kullanmayınız.

SORUMLULUK
ERK İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti, üründe ve bu teknik dokümanda zaman içerisinde geliştirme/revizyon yapma hakkını saklı tutar. Bu Teknik Bilgi Fişi, daha bu ürün için yayınlanmış Teknik Bilgi Fişini geçersiz kılar ve 5 yıl süreyle geçerlidir. Kullanıcı, elindeki teknik dokümanın en güncel versiyon olduğundan emin olmalıdır, gerekirse firmamızla temas ederek dokümanın güncelliği sorgulanmalıdır. Ürünün amacına uygun kullanılıp kullanılmadığı, uygulama koşullarının ve şekillerinin geçerliliği uygulayıcının sorumluluğundadır. ERK İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti. ürünlerin tavsiye edildiği şekilde uygulanmamasından doğacak sonuçlardan, iş kazalarından, doğrudan ya da dolaylı zarardan ve ziyan hususunda hiçbir teminat talebini kabul etmez.

Sipariş/Teslimat Süreci:

Ürünü satın almak için sepete ekle veya hemen al butonlarını kullanabilirsiniz. Siparişlerinizi havale veya kart ile ödeyebilirsiniz. Ürünler sipariş verdiğiniz gün özenle hazırlanır ve hemen kargoya verilir Ürün kendi ambalajı dışında tekrar ambalajlanır ve güvenlik etiketleri ile etiketlenir. Bu sayede kargo yolculuğu sorunsuz geçer ve ürün size ilk üretildiği kalitesinde Nalburcenter farkıyla ulaşır.

Nalburcenter

BİZİ ARAYIN: 0850 840 25 65

 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

ÜRÜN AÇIKLAMASINA GİT



Kargo Firmalarımız
                        14.00'a kadar aynı gün kargo
Etiketler
Seracardi, Seracardi Seramik, Seracardi Seramik Üstü, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı Membran, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı Membran 1, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı Membran 1 Kg, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı Membran Kg, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı 1, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı 1 Kg, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Sıvı Kg, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Membran, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Membran 1, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Membran 1 Kg, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Membran Kg, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf 1, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf 1 Kg, Seracardi Seramik Üstü Şeffaf Kg, Seracardi Seramik Üstü Sıvı, Seracardi Seramik Üstü Sıvı Membran, Seracardi Seramik Üstü Sıvı Membran 1, Seracardi Seramik Üstü Sıvı Membran 1 Kg, Seracardi Seramik Üstü Sıvı Membran Kg, Seracardi Seramik Üstü Sıvı 1, Seracardi Seramik Üstü Sıvı 1 Kg, Seracardi Seramik Üstü Sıvı Kg, Seracardi Seramik Üstü Membran, Seracardi Seramik Üstü Membran 1, Seracardi Seramik Üstü Membran 1 Kg, Seracardi Seramik Üstü Membran Kg, Seracardi Seramik Üstü 1, Seracardi Seramik Üstü 1 Kg, Seracardi Seramik Üstü Kg, Seracardi Seramik Şeffaf, Seracardi Seramik Şeffaf Sıvı, Seracardi Seramik Şeffaf Sıvı Membran, Seracardi Seramik Şeffaf Sıvı Membran 1, Seracardi Seramik Şeffaf Sıvı Membran 1 Kg, Seracardi Seramik Şeffaf Sıvı Membran Kg, Seracardi Seramik Şeffaf Sıvı 1, Seracardi Seramik Şeffaf Sıvı 1 Kg, Seracardi Seramik Şeffaf Sıvı Kg, Seracardi Seramik Şeffaf Membran, Seracardi Seramik Şeffaf Membran 1, Seracardi Seramik Şeffaf Membran 1 Kg, Seracardi Seramik Şeffaf Membran Kg, Seracardi Seramik Şeffaf 1, Seracardi Seramik Şeffaf 1 Kg, Seracardi Seramik Şeffaf Kg,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR